Редактор: e-mail: Кадър бТВ Румен Радев наруши Конституцията, той е първият президент, който

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВ Румен Радев наруши Конституцията, той е първият президент, който
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: На трети избори ГЕРБ ще се върне на бял кон

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ 

Румен Радев наруши Конституцията, той е първият президент, който наруши умишлено и неведнъж конституцията. Той изиска обществено оставката на министър-председателя и на основния прокурор, това е брутално нарушаване на Конституцията, на текста и на духа. Той няма такива права. Той може да смъкна доверието, аз също съм го правил, само че не съм желал оставката нито на Орешарски, нито на Станишев, тъй като по този метод експлодирам върховенството на закона. В една страна президентът би трябвало да бъде за образец.

Това съобщи Росен Плевнелиев в " Лице в лице " по бТВ. 

Ще ви дам различен образец. С внимание прочетохме, че канцлерът на Австрия Курц се ревизира от прокуратурата, немският президент - също. А нашият президент, президент на Демократична страна, излиза със сгънат пестник и желае оставки, само че не спомага на органите на реда. Защото президентът е за образец на всички жители, тъй като допускаме, че той е чист и в случай че той е чист, той би трябвало да спомага на прокуратурата, с цел да излезе истината нескрито, с цел да може тогава хората да кажат: Браво на президента. Всъщност прокуратурата го ревизира, той е чист като сълза и в този момент остават подозрения, че е единственият президент в Европейския съюз, няма различен, който при инспекция на прокуратурата желае оставки на премиера и основния прокурор с високо вдигнат пестник. Това не е демократично, сподели още Плевнелиев.

Хората не желаеха да вървят на избори, само че ще има такива. Ако обаче след изборите на 11 юли, не се избере ново държавно управление, на трети избори политическа партия ГЕРБ ще се върне на бял кон. Затова бъдете уверен, че след изборите на 11 юли ще бъде направено всичко допустимо и невероятно за сформиране на държавно управление, добави Росен Плевнелиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР